Viime viikon urheilut (vko 8)

Viime viikkoi alkoi tehokkaasti ja loppui rennommin. Alla tarkemmin 🙂

Ma

Kaylan treenien ykkösviikon jalka/cardio-rÀÀkki. Sen perÀÀn noin tunnin reipas vaunulenkki.

Ti

Samaa rataa jatketaan eli Kaylan ykkösviikon treeni kÀsille ja vatsalihaksille. LisÀksi noin puolen tunnin reipas vaunulenkki. Olisin voinut kyllÀ kÀvellÀ tunteja, koska V-I-H-D-O-I-N saatiin nauttia lÀmpimÀstÀ sÀÀstÀ! Ihanaa!

Ke

Lepo

To

Noin 20 km maastopyörÀlenkki tÀssÀ lÀhimaastossa. Lenkki loppui meidÀn molempien, minun ja Jonnan, osalta kastumiseen kun yhden soratien jÀÀn alla olikin vettÀ ihan kunnolla. MehÀn nimittÀin mentiin sen jÀÀn lÀpi ;D Saatiinpa hyvÀt naurut ja virkistÀvÀ minikylpy!

IMG_4940

Ossi nappasi lauantaina illasta kuvan meistÀ kun kÀytiin kolmestaan ihastelemassa taas Koitelin koskia ja tulvaa. MeidÀn isommat pojat painelivat nimittÀin taas mummulaan yöksi. Sinne he pyytÀvÀt pÀÀstÀ joka viikonloppu. HeidÀn mielestÀ olisi niin ihanaa asua mummulassa serkkujensa kanssa ;D Muistan kyllÀ tuon saman tunteen omastakin lapsuudesta.

 

Loppuviikko menikin sitten rennommin. Lauantaina ja sunnuntaina kÀytiin pienet leppoisat kÀvelylenkit eri kokoonpanoilla.

Ja nyt eilen sitten iski kunnon kesÀflunssa pÀÀlle. Nieleminen sattuu ja koko ajan viluttaa. Eli tÀmÀ viikko taitaa mennÀ levÀtessÀ.

 

Palataan taas! 🙂

 

K-M

Vastaa