Viime viikon urheilut (vko 8)

Viime viikkoi alkoi tehokkaasti ja loppui rennommin. Alla tarkemmin ūüôā

Ma

Kaylan treenien ykkösviikon jalka/cardio-rääkki. Sen perään noin tunnin reipas vaunulenkki.

Ti

Samaa rataa jatketaan eli Kaylan ykkösviikon treeni käsille ja vatsalihaksille. Lisäksi noin puolen tunnin reipas vaunulenkki. Olisin voinut kyllä kävellä tunteja, koska V-I-H-D-O-I-N saatiin nauttia lämpimästä säästä! Ihanaa!

Ke

Lepo

To

Noin 20 km maastopyörälenkki tässä lähimaastossa. Lenkki loppui meidän molempien, minun ja Jonnan, osalta kastumiseen kun yhden soratien jään alla olikin vettä ihan kunnolla. Mehän nimittäin mentiin sen jään läpi ;D Saatiinpa hyvät naurut ja virkistävä minikylpy!

IMG_4940

Ossi nappasi lauantaina illasta kuvan meistä kun käytiin kolmestaan ihastelemassa taas Koitelin koskia ja tulvaa. Meidän isommat pojat painelivat nimittäin taas mummulaan yöksi. Sinne he pyytävät päästä joka viikonloppu. Heidän mielestä olisi niin ihanaa asua mummulassa serkkujensa kanssa ;D Muistan kyllä tuon saman tunteen omastakin lapsuudesta.

 

Loppuviikko menikin sitten rennommin. Lauantaina ja sunnuntaina käytiin pienet leppoisat kävelylenkit eri kokoonpanoilla.

Ja nyt eilen sitten iski kunnon kesäflunssa päälle. Nieleminen sattuu ja koko ajan viluttaa. Eli tämä viikko taitaa mennä levätessä.

 

Palataan taas! ūüôā

 

K-M

Vastaa