4. treeniviikko

Ma

Maastopyörälenkki, reilut 22 km. Olosuhteet oli mitä parhaimmat! Pari astetta plussan puolella, kantava hanki ja Jonna, rakas ystäväni & kisakumppani seurana 🙂 Eipä juuri parempaa starttia pääsiäispäivän aamulle voi toivoa.

Ti

Lepo

Ke

Käsi-/ylävartalotreeni, löytyy täältä.

Torstaina sitten nousikin jo kuume ja sitä asiaa parantelin loppuviikon. Ja nyt kun se rintatulehdus alkaa olla jo hyvinkin selätetty, nappasin flunssan muilta perheenjäseniltä. Eli kevyt viikko taas edessä.

a11c4-img_6345Näihin maisemiin loppuviikosta! Tämä kuva on parin vuoden takaa maaliskuulta. Nyt en kyllä uskalla enää jäille sivakoida.

Toivottavasti menee pian ohi, että pääsen jatkamaan hommia. Tulevana viikonloppuna olisi tosiaan tarkoitus urheilla Rukalla, joten nyt ei auta muu kuin juoda lämmintä ja ottaa rennosti.

 

Vastaa