Synttärijuttuja ja vähän huonoa onnea

Meidän keskimmäinen napero täytti tällä viikolla 3 vuotta. Ihan uskomatonta taas kun aika on juossut niin vauhdilla. Tuntuu oikeasti, että meidän vauhtiveijarin syntymästä ei ole kuin pieni hetki. Muistan niin tarkkaan sen synnytystä edeltäneen päivän ja sitä seuraavan yön kun lähdettiin synnyttään. Ja synnytyksen myös tietenkin. Pojan syntymän hetkellä satuin vilkaisemaan synnytyssalin ikkunasta ulos. Siellä lensi yksinäinen joutsen kohti auringon nousua. Nyt aina kun näen etelästä palaavia joutsenia, tulee tuo erityinen hetki mieleen ♥

Pienestä kääröstä on kasvanut aivan ihanan tomera pieni poika. Joka päivä saadaan nauraa hänen jutuilleen ja loistavalle huumorintajulle. Ja vaikka hän on ihan pieni, niin siltikin isovelitaidot on enemmän kuin hallussa. Ollaan ihan älyttömän ylpeitä meidän nokkelasta poikasesta.

IMG_9144

Tällä hetkellä kaikki supersankarit on kovin juttu ikinä! Päivän aikana meillä kotona pyörii mm. Batman, Spiderman, Minion Dave jne. Nyt uutena tulokkaana on itse Hulk! Ostettiin tuo puku meidän sankarille lahjaksi. Lahja osui ja upposi. Nyt täällä hypellään Hulk-hyppyjä ja tuhotaan noilla nyrkeillä paikkoja ;D

IMG_9143
IMG_9140

Mutta se epäonni.. Alkuperäisen suunnitelman mukaan juurikin tällä hetkellä koti olisi täynnä vieraita ja juhlittaisiin pikku-Hulkin 3-vuotissynttäreitä. Kaikkien harmiksi juhlat piti siirtää kun alkuviikosta esikoiselle nousi kunnon kuume ja torstaina jokin vatsapöpö kävi häntä piinaamassa. Minulle myös nousi torstaina kuume ja ajattelin vatsataudin iskevän itsellekin. Pakko myöntää, että niitä vatsataudin tuotoksia kuumeessa siivoillessa meinasi jo pieni epätoivo hiipiä mieleen. Oma kuume kuitenkin paljastui rintatulehduksen oireeksi ja sen vuoksi käväisin mutkan eilen lääkärissä. Tulijaisiksi sain taas antibioottikuurin, mutta koitan saada tulehduksen taltutettua kotikonstein. Nyt näyttää hyvinkin siltä, että onnistun siinä. Eilen ei enää kuume noussut ja tulehduskin alkaa laantua. Lämmitän koko ajan kauratyynyä ja pidän sitä tuossa paidan alla. Vauva roikkuu myös koko ajan rinnalla ja tyhjentää noita kipeitä maitopatteja. Toivottavasti voitan tämän ilman lääkkeitä!

Synttärisankaria meinasi juhlien siirtäminen harmittaa ja päätettiin sen vuoksi pitää pikkusynttärit omalla perheellä. Herkuteltiin pizzalla ja jälkkäriksi syötiin mokkapalat. Nyt kuulemma jaksaa odotella oikeitakin juhlia.

Ja tosiaan.. hyvä vain kun siirrettiin juhlat. Nimittäin tänään aamulla itse juhlakalullekin nousi kuume ja nenä valuu ihan tosissaan. Olisi ollut kurja perua juhlia viime tipassa kun kaikki olisi ollut valmiina.

IMG_9153

 

Meidän viikonloppu vietellään siis lepäillessä ja toivotaan, että taudit on sitten tälle keväälle selätetty.

 

Rentoa viikonloppua!

Vastaa