3. treeniviikko

Uus viikko ja uudet kuteet! Pakko tähän alkuun heti fiilistellä näitä uusia treenihousuja. Kaks mun ystävää on näitä jo aiemmin kehuneet ja oikeassa olivat! Nämä Kari Traan treenihousut istuu ihan älyttömän hyvin, eikä lähde yhtään valumaan tai muutenkaan pyöri jaloissa. Ja mikä parasta, tarjoushaukkana nappasin nämä hulluilta päiviltä kunnon alennushintaan! Väri on räikeämpi mitä yleensä käytän, mutta onpahan pirtsakat pöksyt!

treenivko3 (1024x683)

Ma

Lepoa vaan

Ti

Kuntosalilla. Alkuun soutulaitteella 2x 5min (yht. 2km). Sitten vapailla painoilla olka- ja käsilihaksia. Lopuksi vähän sivutaivutuksia kahvakuulalla ja venyttelyt.

Soutulaite oli ihana pitkästä aikaa. Tuli oikein semmoinen himo kerätä kilometrejä vauhdilla. Viereiselle laitteelle tuli toinen salikävijä ja siinä kiritettiin toisiamme ja aina väliin puhuttiin omista urheiluharrastuksista.

Ke

Maastopyörälenkki! Ensimmäinen tälle vuodelle!! Oli niin ihanaa. Kävin tosin aika lyhyen, noin 10 km lenkin näin aluksi, mutta fiilis oli huippu. Ja vaikka oli kesärenkaat niin hyvin pääsi polkemaan moottorikelkan jälkiä pitkin.

treenivko3_2 (1024x683)

To

Jalkatreeni

Eli sama kuin edelliselläkin viikolla. Ja mainittakoon vielä tosi hyvänä hyötyliikuntana reilun tunnin lumen & jään lapioiminen takapihalla. Kyllä tuli kuuma ja paikat kipeäksi.

Pe

Maastopyörälenkki. SportsTracker unohtui laittaa päälle, mutta arvioisin matkaksi reilun 10 km. Suhasin metsässä pikku polkuja ristiin rastiin.

Pakkasin myös kameran reppuun aikomuksena napsia vähän keväisiä luontokuvia ja samalla opetella kameraa. Muutama onnistuikin, mutta sitten alkoi pyryttää lunta niin paljon, että kevät taas loittoni ja kamera jäätyi ;D Jospa ens kerralla olisi parempi tuuri..

treenivko3_3 (1024x683)

La

Vaunulenkki koko perheen kesken, about 5km 🙂

Su

Lepoa (ja suklaata ;D )

 

Ihan jees viikko urheilujen suhteen takana! Hommat jatkuu huomenna kun otetaan heti aamusta veljen vaimon kanssa pyörät alle ja suunnataan metsään lenkille. Samaisen ystäväni kanssa kiritellään toisia elokuussa Syötteen maisemissa. Huippua! Oon niin odottanut näitä yhteisiä lenkkejä ja treenejä! 🙂

 

Ninnu

Vastaa