2. treeniviikko

Toisen viikon saldo olisi tässä:

Ma

Vaunulenkki heti aamusta. Reitti oli tismalleen sama kuin viikko sitten maanantaina (5,3 km). Aikaa paransin tasan 10 minuuttia, nimittäin lenkki mentiin välillä kävellen ja välillä hölkäten.

Ti

Sama lenkki kuin eilen. Puolet matkasta kävellen, toinen puoli hölkäten. Aikaa meni taas hieman vähemmän kuin eilen 🙂 Varpaat tosin ottivat toisistaan osumaa ja hiersivät haavan. Kotiovella hoksasin lenkkarin kärjen vaihtaneen väriä harmaasta punaiseksi :/

Ke

Lepopäivä

To

Lepopäivä

Pe

Aamusta salille ja siellä kuntopyörällä intervallitreeni. Tällä kertaa ei tullut huono olo ;D Lisäksi jumppailin olkalihakset joka puolelta, ojentajat, hauikset ja selän.

La

Lepopäivä

Su

Tämä jo aiemmin postaamani jalkatreeni kotona. Tällainen iisimpi versio Kaylan treeneistä mitä yleensä teen. Ne saavat vielä odottaa, ovat nimittäin sen verran raskaita ja liikkeet ei vielä sovi tällaiselle aika vasta synnyttäneelle 🙂 Mutta tuolla ”omalla” jalkatreenillä tuli kyllä hyvin hiki pintaan.

 

Tarkoitus oli liikkua tällä viikolla hieman enemmän, mutta asuntoesittely ja sen valmistelut vei leijonan osan tästä viikosta. Mutta huomenna alkaa treeniviikko nro 3 ja uudet kujeet. Haluaisin ainakin joku päivä tehdä pilatesta näidän perusjumppailujen lisäksi.

Huomenna olisikin suunnitelmissa käydä pitkä kävelylenkki vauvan kanssa ja mikä parasta, saadaan seuraksi yksi läheisimmistä ystävistäni ja hänen ihana poikansa ♥

 

Ninnu

 

P.S. Oon syönyt viikonlopun aikana suklaata ihan laittoman paljon. Eikä edes kaduta. Se on niin hyvää ;D

One thought on “2. treeniviikko

Vastaa