1. treeniviikko

Tästä se lähtee! Tavoitteena olisi kirjoitella muistiin treenipäiväkirjaa ainakin sinne elokuun alkuun saakka. Ajattelin, että tällainen päiväkirja on hyvä apuväline lisämään motivaatiota kun näkee ihan kirjaimellisesti, mitä on tullut tehtyä. Tällä hetkellä motivaatio on huipussaan ja enemmänkin joutuu himmailemaan itseään, ettei lähde nyt aivan keulimaan urheilun suhteen. Mutta kokemuksesta tiedän, että tulee päiviä kun ei nappaa yhtään liikkua ja silloin nämä tällaiset apuvälineet on kultaa.

Toinen hyvä motivaattori on ottaa itsestään kuva esim. neljän viikon välein. Kuvat toimii varsinkin silloin kun haluaa pudottaa painoa ja muokata kehoa, mutta ei niistä haittaa ole tässäkään tilanteessa. Painoa en halua pudottaa grammaakaan, mutta tässä ajan kuluessa tämä olomuoto saa kyllä muuttua hieman kiinteämmäksi. Tällä hetkellä noita rasvavarastoja tosin tarvitaan pikkumiehen syömishommiin.

Tämä kevään herkku on taas rantautunut meidän aamiaispöytään. Marjainen chia-tuorepuuro. Niin hyvää!

tuorepuuro (1024x683)

Ma

Noin tunnin mittainen kävelylenkki vaunujen kanssa. Kotona vielä lisäksi pikku jumppailua ja lihaksien testaamista tauon jälkeen (3×10 punnerrusta, 2×15 yhden käden kulmasoutu/puoli, 2×10 sivuvatsalihakset painon kanssa/puoli). Ja sitten heräsi vauva ja jumppailut loppui 🙂

Ti

Reilun tunnin pituinen kävelylenkki vaunujen kanssa. Nyt pääsi kulkemaan hieman reippaampaa tahtia kun tiet oli paremmassa kunnossa kuin eilen.

Ke

Lepopäivä. Urheilujen suhteen siis, koska ei tässä päivisin juuri ehdi paikoillaan kauaa olla ;D

To

Noin puolen tunnin mittainen kävely/hölkkälenkki. Yllätyin kovasti kun en hengästynyt hölkätessä!

Pe

Lepopäivä

La

Lepopäivä. Koitin jopa päikkäreitä nukkua Skidiparkissa temuamisen jälkeen, mutta ei tullut uni väsytyksestä huolimatta. Iltasuunnitelmiinkin tuli hieman muutosta omalta osalta. Luulin jo, että kevään noro-epidimia on löytänyt tiensä meidänkin taloon. Ilmeisesti kuitenkin söin jotain huonoa kun tuli niin kurja olo alkuillasta. Pääsin onneksi lähtemään tupareihin, mutta menin varalta autolla sinne. 

Su

Kuntosalilla pitkästä aikaa! Alkuun tein 20 minuutin (liian) rankan intervallitreenin kuntopyörällä. Sen päälle jumppailin selkää alataljalla, tein irtopainoilla pystypunnerruksia ja ojentajat. Lopuksi vielä alaselkätreeniä. Ja sitten iski niin kamala olo, että piti lähtä pois. Tässä nyt mietin, että oliko alun pyöräily oikeasti noin raskas, että alkaa ihan tosissaan etomaan vai onko tämä vielä sitä eilistä huonoa oloa. Saapa nähdä.

 

Eli ihan jees viikko urheilujen suhteen. Nyt vaan toivon, että tämä huono olo menisi ohi ja sais aloittaa huomenna uuden viikon pitkällä vaunulenkillä 🙂

 

Palataan!

 

Ninnu

Vastaa