Viikolta..

Maanantaiaamu oli jotain ihan älytöntä sähellystä. Naurattaa vieläkin se hässäkkä ja samalla ihmetyttää, miten me oikein kerettiinkin ennen yhdeksää päiväkotiin. Ennen lähtöä nimittäin kaatui mm. potan sisältö lattialle ja keittiön lattia sai osakseen maitolasin ja jogurtit. Kissa onnistui sotkemaan kauttaaltaan kylppärin lattian kissanhiekalla, pojilla ei oikein huvittanut pukea tai syödä aamupalaa. Ja kaiken noiden sekä muun sähellyksen lisäksi minä hölmö menin ajatuksissaan ottaan antibiootit ennen aamiaista tyhjään vatsaan. Herkkä vatsa ja äkäiset lääkkeet ei ole oikein hyvä pari, mutta ei siitä sen enempää ;D Nämä ei ehkä kuulosta pahalta, mutta kellon tikittäessä vauhdilla kaikki tuo ja aamun muu hässäkkä nosti pari hikikarpalot otsalle. Kotiintullessa taputtelin itseä olalle, hyvin meni.

Maanantaina iltapäivällä oli myös sairaalakäynti ja näillä näkymin se oli VIIMEINEN!! Ellei sitten tule jotain takapakkeja. Meinasin hypellä riemuloikkaa sieltä lähtiessä. Ihan mahtavaa, ettei tarvi mennä edes mihinkään kontrolleihin enää, saatika sitten johonkin toimenpiteeseen. Nyt sitten jännittää kun oon näin innoissaan, että tuleekin just jotain vielä.. Mutta tilanne on pysynyt samana nyt hyvän aikaa eli riskit pienenee koko ajan.

160320171

Asuntoasiatkin nytkähti eteenpäin kun maanantaina alkuillasta meidän kodista käytiin tekemässä arvio. Tiistaina käytiin vuorostaan pankissa jutulla ja nyt vielä hieman täytellään papereita ja väännellään lukuja. Toivottavasti alkaa hommat sujumaan ja saatais meille oma talo ja uusi koti. Ennen sitä pitäisi kylläkin saada myytyä tämä nykyinen asunto.

160320172

 

Vanhemmat pojat olivat tosiaan pitkästä aikaa maanantain ja tiistain hoidossa. Tarhakamut oli innoissaan kun näkivät poikia pitkästä aikaa. Ja pojat oli kans mielissään kun pääsivät leikkiin kavereiden kans. Me touhuttiin vauvan kanssa kotona sillä aikaa ja hoideltiin asioita.

160320173

Ollaan saatu myös viikon varrella vieraita meille ja pojat ovat päässeet mm. tutustumaan automuseoon papan ja mummin kanssa. Ja kuvien mukaisesti ollaan nautittu ulkoilusta.

Nyt sitten olisi vuorossa tuttuun tapaan vähän siivoiluja ennen viikonloppua ja samalla odotellaan iltapäivän vieraita saapuvaksi. Viikonlopun aikana haluttaisi laittaa kotia ”myyntikuntoon” eli remppailla muutamia pikkujuttuja sieltä täältä. Esim. hankkia ja kiinnittää yksi lista, joka on puuttunut siitä asti kun tähän muutettiin ;D Mikähän siinä on, että nuo lattialistat tuppaa jäämään viimetipan hommaksi?

Mukavaa viikonloppua!

Ninnu

Vastaa