Kekseliäät kaste-/nimiäislahjat

Juteltiin tuossa jokin aika sitten ystäväni kanssa (ja itse asiassa tänään toisen ystäväni kanssa myös) kekseliäistä ja vähän erilaisista kaste-/nimiäislahjoista kummilapselle. Ne perinteiset lahjat (lusikat, kehykset, säästölippaat) on myös tosi ihania muistoja ja meidänkin pojilta niitä löytyy. Jokaisella on mm. oma säästölippaansa, jossa on kaiverrettuna nimi ja muut tiedot. Niihin aina sujautellaan kolikoita silloin tällöin säästöön. Mutta nyt ajattelin vinkata näistä ei niin perinteisistä lahjoista, mitä poikien kummit ovat antaneet.

Nuorimmainen sai erähenkiseltä kummisedältään lahjaksi ikioman kuksan, johon saadaan käydä kaiverruttamassa pikkumiehen nimi. Ihana lahja ja tulee varmasti käyttöön heti kun ukkeli oppii mukista juomaan. Me kun tykätään retkeillä niin pitäähän se kuksa olla pienimmäiselläkin.

ristiäislahjat1 (1024x683)

Keskimmäinen poika sai ristiäisissään lahjaksi kummitädiltään Leathermanin monitoimityökalun. Ihan huippu idea! Ja kuten muissakin, on tässäkin kaiverrettuna pojan nimi ja syntymäpäivä. Käyttöönottoa odotellaan vielä jokunen vuosi, mutta tämä työkalu on pitkäikäinen ja tulee varmasti tarpeeseen monessa tilanteessa. Ossikin on malttanut pitää näppinsä tästä erossa ;D Tosi hauska ja hyödyllinen lahja!

ristiäislahjat2 (1024x683)

Meidän esikoinen sai lahjaksi kummiltaan klassikkokirjoja. Esimerkiksi tämä Pikku Prinssi on suloinen lahja vauvalle. Kirjat on minusta aina hyvä lahja olipa lahjansaaja minkä ikäinen tahansa.

ristiäislahjat3 (1024x683)

Toiselta kummiltaan meidän esikoinen sai tämän kehyksen, jonka mukana tuli tuollainen massa, johon voi painaa käden ja jalan kuvat. Toiselle puolelle voi laittaa sitten valokuvan itse vauvasta. Ihana muisto tämäkin!

ristiäislahjat4 (1024x683)

Lopuksi vielä tämä meidän nuorimmaisen saama ihana taulu. Kyseessä on birth poster, jossa taulun vauva on saman kokoinen kuin itse vauva syntyessään. Meidän pikkumiehen tapauksessa kuvan vauva on pituudeltaan siis 49cm. Tekstiosioon tulee vauvan syntymätiedot ja nimi. Tai kuten meidän taulussa on kekseliäästi ”Miracle on Runeberg´s day”, koska nimi ei tietenkään ollut vielä taulua tilattaessa kummitädin tiedossa. Niin ihana ja yksilöllinen lahja pienelle ♥

ristiäislahjat5 (1024x683)ristiäislahjat6 (1024x683)

 

Minkälaisia kaste-/nimiäislahjoja te olette antaneet tai teidän lapset on saaneet?

 

Ninnu

Vastaa