Motherhood. A story about coffee getting cold.

Otsikko kuvaa osuvasti tätä viikkoa ;D

Nyt on nimittäin kohta taputeltu ensimmäinen viikko tätä uutta arkea niin, että Ossi on töissä ja me ollaan poikien kanssa päivät kotona. Ja hyvin on mennyt! Maanantaina nuorimman pojan tuore kummitäti tuli meille useammaksi tunniksi leikkiin ja seuraksi. Mukavan kevyt alku siis tähän hulinaan.

vko101 (1024x683)vko102 (683x1024)

Tiistaina testattiin, miten meidän karavaani kulkee ilman autoa. Otettiin alkuun pikku matka ja mentiin laskeen mäkeä tuohon reilun kilometrin päähän. Vaunut-rattikelkkasysteemi kulki hyvin ja itse sain hyvää hyötyliikuntaa siinä pukatessa ja vetäessä meidän trioa. Ja se sää! Kyllä osui taas pohjoisen hiihtolomaviikolle aurinkoisia päiviä! Ihan mahtavaa.

Mitäs muuta.. vauvalla oli 1kk neuvola ja siellä oli kaikki kuten kuuluu ollakin. Pikkumies oli ottanut nyt hyvin painoa ja pituutta oli tullut yli 6 cm syntymäpituuteen. Kaikki mahdolliset testitkin meni heittämällä läpi. Iltapäivällä ukkeli täräytti vielä ensimmäisen hymynsä enolleen ♥ Ja vielä useamman kerran. Ja aina kun minä menin lähelle, ilme meni aivan vakavaksi 😀 Eilen onneksi pääsin itsekin vihdoin todistamaan tuon pienen ihmeen.

vko10 (1024x768)

Hmm.. pikkumiehen hymy olikin tarpeen eilen, koska ei näköjään ole viikkoa ilman sairaalakäyntiä. Ja sekös harmittaa.. Eilen piti taas pyörähtää ylimääräisellä käynnillä kun alaselkää alkoi jomotella siihen malliin, että pelkästä selkäkivusta ei voinut olla kyse. Sairaalasta palasin parin antibioottikuurin kera. Tuo selkäkipu on yksi tulehdusoireista ja sitä vastaan nyt sitten pitää nappailla 10 päivää kahta eri lääkettä. Tästä lääkärit joka kerta varoittelivatkin, että kun on jouduttu niin paljon operoimaan, aiheuttaa se helposti tulehduksen. Onneksi muita oireita (esim. kova kuume, pahoinvointi jne.) ei ehtinyt tulla vaan saadaan taklattua mahdollinen tulehdus ennen kuin se ehtii kunnolla edes alkaa. Hyvä kun ei mistään isommasta ollut nyt kuitenkaan kyse ja reissuun meni vain parisen tuntia. Ja jälleen saadaan kiittää tätä meidän tukiverkostoa ympärillä. Ossin isä oli täällä noin 2o minuutissa kun soitettiin, että minun pitää lähteä sairaalaan ja Ossi ei pääse tulemaan töistä. Poikien mummikin oli tullut tänne hieman myöhemmin kaveriksi. Maanantaina olisi sitten seuraava käynti ja siellä varmaan mietitään tarkemmin, mitä tehdään vai tarviiko enää tehdä mitään. Toivotaan siis, että nämä alkaa olla viimeisiä sairaalareissuja ja päästään kunnolla nauttimaan tästä vauva-ajasta.

Mutta iloisempiin juttuihin.. Yksi viikon kohokohdista oli ehdottomasti se, että löydettiin meille unelmien talo ja vieläpä tosi hyvällä sijainnilla. Tiistaina käytiin esittelyssä ja muiden kiinnostuneiden lähtiessä me jäätiin vielä pidemmäksi toviksi jutteleen välittäjän kanssa talosta ja samalla meidän asunnon myymisestä. Homma jatkuu niin, että tulevana maanantaina meidän asunnosta tullaan tekemään arvio ja tiistaina sitten mennään pankkiin laskemaan budjettia ja sitten mietitään aletaanko asuntokaupoille. Mikään kiire meillä ei tästä nykyisestä vielä ole pois lähteä, mutta sopivan talon osuessa kohdalle ja budjetin ollessa kunnossa on lienee turha jäädä pitkäksi aikaa miettimään. Mutta katsotaan vielä. Nämä on aina niin isoja asioita, että ei kannata kiirehtiä.

vko3 (1024x683)

Nyt siis kohti viikonloppua. Ossi tulee pian kotiin ja parin päivän ajan minäkin saan taas nauttia kahvini kuumana ;D

 

Rentoa viikonloppua!

 

Ninnu

 

Vastaa