Arkea

Ihan siihen normaaliin arkeen ei olla vielä asettauduttu kun Ossikin on vielä tämän viikon kotona ja oma tilanne on edelleen ”päällä”. Mutta otin kuitenkin kimmokkeen facebookissa kiertävästä arkihaasteesta ja nappailin puhelimesta ja kamerasta kuvia viikon varrelta tänne. Muuten noihin haasteisiin en oikein koskaan jaksa osallistua, mutta näin blogissa tällainen on helppo toteuttaa yhden postauksen muodossa ;D

Viime torstaisen operaation jälkeen olokin alkaa olla hiljalleen ihan hyvä. Oon käynyt jo lenkkeilemässä ystävien kanssa ja kerran yksinkin sen jälkeen. Sen verran on kuitenkin eri oireita, että sovittiin sairaalan kontrolliaika jo tälle viikolle. Alunperin sen piti olla vasta viikon päästä. Huomenna siis tiedetään taas enemmän ja nyt toivotaan peukut pystyssä, että ei tarvisi enää mennä yhteenkään toimenpiteeseen. Olo ei tosin sen suhteen ole kovin luottavainen, mutta aina on toivoa kuitenkin.

Edellinen viikonloppu meni aikalailla lepäillessä ja leikkiessä. Legoiltiin, oltiin supersankareita ja otettiin päikkäreitä. Ja tehtiin tietty laskiaispullia! Päätettiin myös, että yritetään pitää vauvan ristiäiset nyt tulevana lauantaina.

img_8049img_8056img_4009img_4032

Maanantaina oli neuvola-aika vauvalle ja samalla reissulla käytiin minun äitin kanssa tilaamassa kukat juhlia varten. Suunniteltiin tarjottavia ja leivoin kinderpiirakan pakkaseen odotteleen juhlia. Tiistai meni myös leipoessa mm. kakkupohjia ja kakun marenkikoristeita. Nyt onkin kaikki etukäteen valmistettavat tarjottavat valmiina odottelemassa.

img_8062

img_4039

Juhlavaatteet on silitettynä valmiiksi ja kastepukuun ompelin uuden rusetin. Tuo kastepuku on tätini neuloma ja ollut käytössä ensimmäisen kerran vuonna -85 veljelläni. Sen jälkeen minulla ja vielä veljen sekä meidän lapsilla ♥

img_4061

Nyt vielä keskimmäisen pikkumiehen hiustenleikkuu ja hommat alkaisi olla niin valmiina kuin vain voi olla. Huomenna tosiaan menen aamulla sairaalaan ja jos uutta operaatiota tälle viikolle ei tule niin ei muuta kuin ostamaan loput tarvikkeet juhlia varten ja leipomaan.

Eli peukut pystyyn nyt, että alkaisin olla paranemaan päin ja saataisiin pitää juhlat, kuten alunperin ollaan suunniteltu.

Mukavaa viikkoa! 🙂

 

Ninnu

Vastaa