Newborn photography, part 1

Otettiin alkuviikosta pojista ja isistä kuvia. Opeteltiin Ossin kanssa uuden objektiivin käyttöä samalla. Ei voi kuin todeta, että huh miten haastavaa on saada sellaisia kuvia, mitä omassa mielessään on kuvitellut. Mutta opettelu jatkuu. Tänään olisi tarkoitus vielä napata muutamat kuvat minusta ja vauvasta. Ja jos veljekset ovat kuvaustuulella niin haluttaisiin meidän kolmikostakin pari otosta muistoksi.

Tässäpä muutama oma suosikki ensimmäisestä erästä.

newbornphoto1newbornphoto2newbornphoto7newbornphoto4newbornphoto6newbornphoto15newbornphoto3newbornphoto8

Oon niin kiitollinen ja onnellinen tuosta paremmasta puoliskostani. Hän on mahtava isä ja puoliso. Pystyn nojaamaan Ossiin asiassa kuin asiassa ja tiedän, että hän on aina tukena kun tarvitsen. Nytkin sairaalareissulla hän istui kovalla tuolilla monta tuntia ja valvoi minun unta siinä vieressä. Hoitajilta hän kyseli kaikki ne kysymykset, joita en itse hoksannut tai jaksanut kysyä. Ja vähän väliä hän varmistelee onko kaikki hyvin. Tälläkin hetkellä meidän arjen pyöritys lepää aikalailla kokonaan Ossin harteilla. Ja vielä kaiken keskellä hän löytää aikaa leikkiä poikien kanssa ja kannattelee minuakin. Toivottavasti minullakin alkaisi pian olla enemmän energiaa, että voisimme taas jakaa näitä hommia enemmän.

Kiittelin Ossia kaikesta tästä ja vastauksena tuli vaatimattomasti, että ei tarvi kiitellä, tekisit itsekin samanlain. Ja niin kyllä tekisinkin, kaikkeni hänen vuokseen ♥

Ninnu

Vastaa