Puhelimesta

Pitkästä aikaa siirtelin puhelimesta joitain kuvia koneelle talteen. Samalla ajettelin jakaa tännekin muutamia kuluneen viikon ajalta 🙂

img_3784

Viime lauantaina vietiin pojat yllärinä Leon leikkimaahan. Tykättiin paikasta tosi paljon koko porukka. Hop Lop on kyllä kiva myös, mutta meidän mielestä tämä leikkimaa oli parempi. Ensinnäkin tuolla näkee koko ajan missä lapsi kulkee. Toiseksi, lapset pystyvät ainakin osassa leikkipuistoa valitsemaan reittinsä oman tasonsa mukaan. Tarkoitan siis, että samaan liukumäkeen löytyi useampi reitti, josta yksi saattoi olla tosi haastava ja pari muuta reittiä sitten helpompia.

Minäkin kävin pari mäkeä liukumassa alas 😀 Toinen niistä oli tämä rengasmäki.

img_3788img_3795

Käytiin myös ennen poislähtöä tsekkaamassa juhlahuoneet. Teemoja oli vaikka kuinka monta ja siellä olikin alkamassa ainakin neljät synttärijuhlat.

Leikkien jälkeen käytiin lounaalla Rossossa.

img_3796

Sunnuntaisin on vanhemmalla pojalla luistelukoulua tuossa meidän lähikentällä. Oulun kaupunki järjestää ilmaisia luistelukouluja nyt talven aikana. Jo parin kerran jälkeen on tullut ihan älyttömästi kehitystä. Vielä olisi kaksi kertaa jäljellä.

Vakavan näköinen luistelija 😀 Iloisena siellä kuitenkin oikeasti ollaan.

img_3805img_3810

Hyötyliikuntaa parhaimmillaan kun hakee poikia hoidosta rattikelkalla.Varsinkin jos sattuu olemaan kunnon hiekoitukset tiessä.. Mutta ei tuota auringonpaistetta viitsi heittää hukkaan ajelemalla autolla kun voi mennä kävellenkin 😉

img_3812img_3815

Keskiviikkona ajeltiin taas vaihteeksi ulkoilemaan Koiteliin. Siellä on niin älyttömän kaunista. Varsinkin tuommoisena aurinkoisena pakkaspäivänä. Pakkanen tosin kiri sen verran tuolla ollessa, että tarettiin leikkiä vain tunnin verran ennen kuin päätettiin lähteä kotiin lämmitteleen.

img_3818img_3825img_3832

Nähtiin mahdollinen suden jälki tuolla retkeillessä. Kuten kuvasta näkyy, tassu on valtava kun tuossa vieressä on vanhemman pojan 27-kokoinen kenkä ja jälki on isompi. Kaiken lisäksi nuo jäljet tulivat jäältä päin.

Yksinäinen susi tai aivan valtava yksinäinen koira. Onneksi ei tavattu kumpaakaan.

susi

Eilen oltiin vain kotona ja meillä kävi ystäväni oman pikkumiehensä kanssa kylässä. Pojat hoitivat 9 kuukauden ikäistä ukkelia innoissaan ♥ Iltapäivällä kävin vielä pyörähtään neuvolassa. Vauva on ollut jo hyvän aikaa laskeutuneena, mutta nyt hän olikin hieman noussut ylöspäin ja pää liikkui taas aiempaa enemmän. Sain ohjeeksi lähteä synnärille ambulanssilla jos synnytys käynnistyy vesien menolla. Riskinä siis, että napanuora luiskahtaa sinne pään alle. Ehdin jo vähän masentua kun kuulin, että vauva oli noussut ylöspäin, mutta uudelleensynnyttäjillä ne vauvojen päät eivät välttämättä kiinnity vasta kuin synnytyksen ollessa käynnissä. Eli toivoa on, että pikkumies voi tulla hetkenä minä hyvänsä ;D Viikon päästä on seuraava neuvola-aika. Toivon todella, että en pääse sinne vaan saataisiin jo nauttia vauvan tuoksusta kotona.

Mukavaa viikonloppua!

 

Ninnu

 

Vastaa