Baby Showerit

Ollaan Ossin kanssa ihan hämillään edelleenkin eilisistä. Meille molemmille järkättiin nimittäin yllätyksenä baby showerit!!

Me lähdettiin aamulla asioille koko perheellä. Ensimmäisenä suunnattiin autopesuun. Kun ajettiin pesuhallista ulos, siellä oli vastassa parkissa tuttu auto ja kaksi rakasta ystävää kasvot virneessä. En tajunnut yhtään tilannetta ja aloin ensiksi aukaiseen ikkunaa ja kysellä,  ovatko hekin tulleet yhdessä autopesuun.

Sitten käskystä hyppäsin ystävieni kyytiin ja ajeltiin keskustaan. Olin kyllä niin pallukalla ja hämilläni koko ajomatkan ajan kun koitin miettiä, mitä nyt oikein tapahtuu.

Meidän määränpää oli ravintola Puistola. Sisään astuessa bongasin pöydällisen lisää ihania ystäviäni ja homman juju paljastui, baby shower-brunssi niiden rakkaiden kanssa ♥ Oli niin ihanaa nähdä kaikkia ja vaihtaa kunnolla kuulumisia.

Herkuttelen ja juttelen lomassa oli myös pientä ohjelmaa. Ensimmäisenä Jonna piti pienen tietovisan minun lapsuusvuosista. Kyllä oli osallistujat hyvin perillä kaikesta! Toisena tehtävänä kaikille oli kirjoittaa omat veikkaukset meidän vauvan syntymäajasta, painosta, pituudesta ja mahdollisesta nimestä. Hauska nähdä sitten, kuka osuu lähimmäs veikkauksessaan.

Syötiin ja juteltiin parin tunnin ajan ja sitten vatsat täynnä hyvästeltiin ja lähdettiin jatkamaan matkaa muihin omiin menoihin.

Eilinen koko päivä meni sellainen onnellinen hymy kasvoilla. Eikä se nyt mikään ihme ole kun saa aloittaa päivän tuolla tavalla! ♥

babyshower_2

Illalla oli sitten Ossin vuoro. Ossi luuli, että he menevät kalastusporukallansa suunnittelemaan ensi kesän reissua, mutta vastassapa olikin etu-varpajaiset/baby showerit. Ossi ei olekaan koskaan aiemmin päässyt varpajaisia juhlimaan, joten huippua, että nyt hänelle järkättiin ne jo etukäteen.

Mm. tällainen kuva tupsahti minullekin illan aikana puhelimeen 😀 Tämä oli kuulemma ollut makutesti. Ilta oli jatkunut pelailulla, saunomisella ja lopuksi vielä kierroksella paikallisessa. Mahtava ilta oli kuulemma ollut heilläkin.

babyshower_1babyshower_3

Meidän pikkumiehelle oli vielä kaiken lisäksi hankittu nämä ihanat villaiset vaatteet ja ihan ikioma ensimmäinen auto.

Eilen illalla ja tänään ollaan Ossin kanssa päivitelty vuoron perään, kuinka mahtavia ystäviä ollaan saatu meidän elämään. Ollaan ihan uskomattoman onnekkaita.

Jättimäinen kiitos eilisestä. Myös heille, ketkä eivät olleet päässeet paikalle ♥

 

Ninnu

Vastaa