Aikalailla sumussa..

..on mennyt tämä viikko. Ollaan kyllä touhuttu ihan älyttömästi, mutta pitää oikein pinnistellä kun yritän muistella, että mitä me ollaan oikein tehty. Tämä nyt johtuu siitä, että pari postausta sitten ennustelemani superväsymys on saapunut. Nukahdan minuutissa kun istahdan esim. sohvalle hetkeksi. Oon koittanut houkutella meidän poikia päikkäreille mun kanssa, mutta eihän ne enää ala nukkumaan kuin päiväkodissa ja sielläkin huonosti. Ja tässä vaiheessa raskautta tunti unta putkeen yöllä on enemmän kuin lottovoitto.

20117_2

Mutta tsemppaan itseä ajatuksella, että ollaan asian kanssa ihan viimeisillä metreillä. Viimeiset viikot enää jäljellä. Ihanaa ♥

Mutta nyt kaiveltuani muistia hetkisen, voisi tämän viikon kohokohtina mainita:

  • Kuntosalireissut. Veivaan crosstrainerilla vajaan tunnin ajan putkeen ja samalla katselen Sykettä puhelimesta. Aika menee kuin siivillä ja olo on mitä parhain tuon tunteroisen jälkeen.
  • Vauvan tarvikkeet ja kaikki hankinnat häntä varten on nyt rintapumppua vaille hoidettu. Mieli on siis levollinen noidenkin suhteen. 20117_4
  • Oon syönyt tällä viikolla kaksi Runebergin torttua. Niihin on tullut jokin ihme himo. Ennen en tykännyt niistä ollenkaan!
  • Varattiin veljen vaimon, rakkaan ystäväni kanssa juhlapaikka meidän yhteisille kolmekymppisille!! En malta odottaa kesäkuuta ja juhlia. Päätettiin jo pari vuotta sitten muistaakseni, että pidetään yhteiset juhlat, koska meillä on ikäeroa vaivaiset 10 päivää. Huippua! Minun vanhemmat lupasivat ottaa meidän pojat hoitoon juhlapäivän illan ajaksi ja me mennään sitten heille yöksi. Saadaan siis rauhassa viettää juhlapäivää ja olla lasten kanssa yötä samassa paikassa. Isommat pojat tietty pärjää ilman meitäkin mummulassa, mutta nuorimmaisesta ei raaski vielä tuossa vaiheessa olla erossa.
  • Vanhemman pojan uusien huonekalujen viimeisetkin osat toimitettiin meille eilen eli viimeistään viikonlopun aikana päästään niitä kokoamaan. Mieluiten tänään ;D 20117_3
  • Oon panostanut tällä viikolla ruokaan ja syömiseen hivenen normaalia enemmän. Tuntuu, että tarvitsen energiaa nyt ihan älyttömästi ja sitä olen kropalleni antanut. Muutenkin kuin Runebergin torttuina 😀 Taitaa vauva kasvaa nyt vauhdilla. Noiden torttujen lisäksi tämän viikon himoruokina voisi mainita avokadon, jäiset marjat, pähkinät ja sitrushedelmät.
  • Tällä viikolla neljä eri tuntematonta ihmistä on tullut juttelemaan niitä näitä ja kyselemään raskaudesta. Viimeisin heistä tänään aamulla marketissa kassajonossa. Mukavaa vaihtelua tuollainen small talk kun yleensä kaikki keskittyvät omiin juttuihinsa. 20117_1
  • Stokkan loppuunmyynnistä hamstraamani tuoksukynttilät, joiden tuoksu on ensinnäkin hyvä ja toiseksi tosi tosi laimea. Ensimmäinen tuoksukynttilä, jota oikeasti voi polttaa ilman jäätävää päänsärkyä.
  • Tulppaanit. Koska ne tarkoittavat kevättä.
  • Ja tuo ihana ihana aurinko, joka nytkin paistaa kirkkaasti eilisen myrskypäivän jälkeen. Tervetuloa kevät ja valo!

20117_5

Viikonloppuna ois tiedossa ainakin meidän äidin synttäribrunssi sunnuntaina. Lupasin leipasta sinne kakun ja ajattelin kokeilla uutta ohjetta. Muuten ohjelmassa ois ihan vaan oleskelua ja laatuaikaa poikien kanssa.

Rentoa viikonloppua!

 

Ninnu

 

Vastaa