Voihan kevät ja sisustusinto

Viimeksi kun olin kotiäitinä, nämä kodin seinät ja sisustus alkoi kyllästyttää siinä määrin, että tapettaja meni vaihtoon ja keittiöön tehtiin remontti. Ja sitten on tämä joka keväinen sisustuskärpäsen purema. Sekä kolmantena alati koveneva pesänrakennusvietti ennen vauvan syntymää. Arvatkaapa vain mitä nämä kaikki aiheuttaa päätä puistelevan aviomiehen lisäksi?! No aivan järjettömän uudistuksen halun koko meidän kotiin.

Koitan kyllä hillitä itseä parhaani mukaan, mutta jotain pientä kuitenkin on suunnitelmissa. Meidän poikien huoneet eivät ole ollenkaan ”toimivia” tällä hetkellä. Tarvittaisiin säilytystilaa ja samalla leikkitilaa niin lattialle kuin sopivalle tasollekin. Haastetta riittää, koska molempien huoneet ovat pieniä. Kerran yritettiin sitä, että toinen huoneista olisi vain nukkumista ja rauhoittumista varten ja toinen taas sitten puhtaasti touhuja sekä leikkimistä varten. No ei onnistunut. Annettiin muistaakseni muutokselle aikaa noin pari viikkoa, mutta eihän nuo veijarit alkaneet nukkumaan millään. Paljon kivempaa oli leikkiä ja höpötellä iltamyöhään. Ja toisinaan molemmat teki sitä, että kun heräsi yöllä niin piti sitten herättää toinenkin ja alkaa leikkimään. Eli ei toiminut meillä tuo järjestely ainakaan tuolloin. Ja ei taitaisi toimia vieläkään ;D

Alla hieman kuvia mielessä pyörivistä jutuista. Kuvat kaappasin Pinterest-sivuiltani.

stringsystem_pinterest

Vanhemman pojan huoneen sekalaisuus päätettiin ratkaista String-hylly/kirjoituspöydällä (yllä olevat kuvat) ja lisäksi erillisellä matalalla lipastolla, johon saa säilöttyä leluja. Lipastoa voi sitten myös käyttää leikkialustana. Tilattiin viikonlopun aikana nuo korkeat sivuseinät, pöytälevy ja lisäksi 3 hyllytasoa. Niiden pitäisi tulla viikonloppuun mennessä. Lipasto/tv-taso on vielä etsinnässä. Tuota pöytälevyä ja hyllytasoja voi liikuttaa koko kahden metrin korkeudella niihin kohtiin mihin haluttaa eli pöytäsysteemi kasvaa pojan mukana. Haluttiin nimenomaan pitkäikäinen ratkaisu ja uskon tämän olevan just passeli. Lisäksi tämä systeemi vie vähän tilaa eli täydellinen pieneen huoneeseen.

sisustus_lastenhuone

 

Seuraavaksi sitten pitäisi ratkaista nuoremman pojan huonejärjestys. Tällä hetkellä siellä on liian korkea lipasto taaperolle, sänky ja pieni pöytä. Lipasto ei ole ollenkaan toimiva lelujen säilytykseen. Se hankittiinkin aikoinaan esikoisen vaatteita varten.

sisustus_lastenhuone1

Nyt siis metsästeleen ideoita, että pääsee toteuttaan niitä sopivien tullessa vastaan.

Mitä teiltä löytyy lastenhuoneista?

 

Ninnu

Vastaa