Viimeistä viedään.. 2016

Tämä vuosi on ollut täynnä yllätyksiä, joista tietenkin suurin ja ihanin oli positiivinen raskaustesti. Alkuvuoden suunnitelmat kokivat täyskäännöksen viimeistään kesällä kun totuteltiin ajatukseen meistä viisihenkisenä perheenä. Mutta juuri näin varmasti kuului mennäkin ♥

koiteli3

IMG_3721

Vuoden aikana päästiin tekemään useampikin reissu, joista pohjoisimpana kohteena Levi ja eteläisimpänä Pariisi. Me rakastetaan reissaamista, olipa sitten kyse vaellusreissuista Lappiin tai kaupunkilomasta etelämpänä.

IMG_4168

IMG_4263

IMG_4610 (1024x683)

IMG_2187

IMG_5458 (800x533)

baby2017

IMG_2814

img_6054

Alkuraskauden puoleenväliin raskautta kestänyt pahoinvointi vei oman veronsa kesältä ja syksyltä, mutta muuten vauvan odotus on mennyt hieman ”siinä sivussa”, vaikka toki päivittäinhän asiaa on ajatellut. Usein kuitenkin huomasin ihmetteleväni, kuinka nopeasti tämä raskausaika on mennyt. Ja niin on tehnyt muutkin.

rv31_1-683x1024

santapark9

Kuten muissakin, on tässä vuodessa ollut alamäkiä. Nehän kuuluvat elämään, vaikkei niitä tahtoisikaan. Niistä ollaan kuitenkin päästy yli ja opittu. Kaiken kaikkiaan olen erittäin kiitollinen kaikesta mitä vuoden aikana on vastaan tullut. Opiskelu ja talon rakennus ym. jutut kuuluvat joillekin toisille vuosille, vaikka tänä vuonna nuo alunperin piti laittaa alulle.

En malta odottaa, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan! Uskon, että se tulee olemaan yhtä mahtava kuin edellisetkin kaikkine ylä- ja alamäkineen.

Tänään sopivasti uuden vuoden kunniaksi starttaa virallisesti minun äitiyslomakin ja aletaan odotteleen viimeisiä viikkoja meidän tulevaa kolmatta pientä ihmettä ♥

Mahtavaa vuoden viimeistä päivää ja vielä mahtavampaa vuotta 2017!

 

Ninnu

 

Vastaa