Viisi satunnaista

  1. Nukkuisin aamuisin mielellään pitkään, mutta kun se ei ole moneen vuoteen ollut muutamaa kertaa lukuun ottamatta mahdollista,olen alkanut nauttia aikaisista aamuista. Nimenomaan niin, että tykkään hiippailla ennen muun perheen heräämistä yksin aamiaiselle, oli sitten arkiaamu tai viikonloppu.Nyt pimeään aikaan toisinaan sytytän hämärään keittiöön kaveriksi kynttilän luomaan tunnelmaa. Tuollainen rauhallinen aamu starttaa päivän kuin päivän mukavasti.
  1. Kuka tykkää aamuruuhkasta ja matkoista töihin? Minä! Rauhallisten aamualoitusten ansioista minulla harvoin tulee kiire töihin tai muihin menoihin. Siispä ihan parasta hommaa, eritoten talvisin, kipitellä lämpimään autoon, kuunnella radiosta hyvää musiikkia ja körötellä töihin. Oon selkeästi melkoinen tunnelmoija, koska talvisin tuossa hommassa on vielä oma taikansa. Onneksi en jaa tätä tykkäystä yksin. Nimittäin vielä ollessamme mieheni kanssa molemmat sairaalassa töissä ,kuljimme mahdollisuuksien mukaan tietenkin samalla kyydillä. Ja aina varsinkin aikaisina aamuina molemmat olisimme halunneet jatkaa sitä ruuhkassa köröttelyä ja ajelua. Weirdos, I know.
  1. Viimeksi muutama päivä sitten sain kuulla paremmalta puoliskoltani kuinka konservatiivinen olen elokuvien suhteen. Oon rasittavan huono katsomaan mitään uusia elokuvia ja jos joskus niin teen, teen sen puolivahingossa ja yksin. Mun leffamaku on myös omituinen. Tykkään kovasti kaikista hömppämatskuista, tykkään myös satumaisista leffoista (vai siis tapahtuiko Taru sormusten herrasta oikeasti ;D?) ja vanhat action-leffat!! Indiana Jonesit, Die Hardit, Tappava aseet, Bondit.. Unohtamatta tärkeimpiä, vanhat Star Warsit. Toki katson muitakin, mutta nuo edellä mainitut on kestosuosikkeja. Pakko vielä kertoa meidän viime lauantainen lyhyt keskustelu aiheesta.. Ylpeä fiilistelin Ossille myöhään illalla kuinka olin saman illan aikana katsonut kaksi elokuvaa, jotka olivat jotain muuta mitä yleensä katson. Tylyhkö nauravainen vastaus kuului jota kuinkin näin: Katsoit kaksi elokuvaa telkkarista. Yes manin ja Breakupin. Oot nähnyt nuo molemmat varmaan viis kertaa. Se siitä fiilistelystä. Ennen muuten rakastin kauhuelokuvia ja ne oli ehdottomasti suosikkejani. Nykyään pelkkä kansikuvan katsominen joko vie yöunet kokonaan tai vaihtoehtoisesti kiihdyttää jo ennaltaan vilkasta mielikuvista ja tulee uniin useana yönä. Ne ovat siis pannassa kokonaan.
  1. Tykkään joissain muissakin asioissa ”tutusta ja turvallisesta”. Aiemmin haaveilin reissaamisesta ympäri maailmaa ja ajatus vierailusta kahdesti samassa kohteessa nosti karvat pystyyn. Toista se on tänä päivänä.. lähden mielellään paikkoihin, joissa olen nauttinut olostani ja reissut ovat menneet nappiin. Paljoa en ole elämäni aikana reissannut, mutta ei haittaa enää. Uudet kohteet toki kiinnostaa edelleen! Toivoisin vielä joskus pääseväni New Yorkiin (iso iso unelmani) ja samoin Roomaan. Samaan aikaan haaveilen jälleen seuraavasta reissusta Pariisiin. Luin yhden lehtijutun, joka kasvatti minun Pariisin to do-listaa entisestään. Ehkä parin vuoden päästä joulun alla taas..
  1. Jos ette ole vielä huomanneet, rakastan joulua ja kaikkea siihen liittyvää. Perinteisesti laitan ystävälleni juhannuksen jälkeen viestin ”kohta on joulu”. Haluaisin kovasti päästää jo jouluminäni valloilleen, mutta koitan hillitä itseä parhaani mukaan. Pikkusen on lipsunut, mutta eihän se nyt haittaa. Isänpäivän jälkeen lopetan tuon itsehillinnän ja annan palaa.  Joulun odotukseen saadaan hyvä startti kun varasin meille pikku reissun Rovaniemelle Santa parkiin. Sekin koittaa jo parin viikon päästä, jes!

img_5726

Siinäpä muutamat satunnaiset. Meidän Pyhäinpäivä vietetään hieman vauhdikkaammissa merkeissä. Nimittäin tänään juhlitaan meidän esikoisen 4-vuotissynttäreitä. Star Wars teemalla. Oon aika innoissaan.

Mukavaa viikonloppua ja palaillaan synttärijuttujen merkeissä seuraavassa postauksessa.

 

Ninnu

2 thoughts on “Viisi satunnaista

  1. Hui,päivä päivältä muistutat enemmän äitiäsi, voi varmaan jo sanoa että tulevaisuutesi näet edessäsi;-)

Vastaa