Knock knock..Who ´s there?

Meidän niin kovin pieni, mutta kuitenkin jättimäinen yllätys ♥

Hänen on tarkoitus saapua helmikuun alussa. Uskoisin kuitenkin, että veljiensä tapaan hän antaa hieman odotuttaa itseään ja saapuukin vasta kuun puolen välin tienoilla.

baby2017

Tulevaisuuden suunnitelmat ottivat tämän uutisen myötä uuden suunnan, mutta niin ilmeisesti kuuluikin mennä. Nyt on hyvä näin. Usein on tuntunut, ettei meidän perhe ollut vielä kasassa ja toisinaan varovasti toivottiinkin, että ehkä joskus meitä onkin viisi. Väliin kyllä mietittiin, että me ollaan tässä, me neljä, mutta jollain olikin parempi suunnitelma. Ollaan koko porukka ihan onnesta mykkinä ja ei maltettaisi odottaa pientä saapuvaksi.  Jännä syksy siis edessä. Toivottavasti kaikki menee loppuun asti kuten pitää ♥

Ninnu

2 thoughts on “Knock knock..Who ´s there?

Vastaa