Elokuu, tervetuloa!

Paluu arkeen. Eilen tuntui hassulta viritellä herätyskelloa soimaan ja katsella työvaatteet valmiiksi. Piti jonkin aikaa miettiä mitä kaikkea sitä tulee ottaa mukaan. Nyt on kuitenkin jo työpäivä takana ja ei ollut kyllä mitenkään paha. Kesäloma nimittäin teki tehtävänsä ja irtauduin siitä perusarjesta täysin kuukauden ajaksi. Jo ennen lomaa päätin, etten vilkuile työposteja ym. ja sen pidin.

IMG_2461IMG_2536IMG_2472

Tämä sydänkuva on meidän häämatkalta Zakinthokselta. Lähdettiin sinne heti pari päivää häiden jälkeen. Ollaanpa me oltu romanttisia ;D

Viimeisen lomaviikon touhuihin mahtui yhtä jos toista. Hääpäivänä käytiin Ossin kanssa kahdestaan syömässä ja sen perään houkuttelin Ossin jäämään juhlimaan synttäreitään kaupunkiin. Terasseilla oli meidän kavereita ja ilma oli ihan mahtava, joten mikäpä sen parempi. Viikolla käytiin torilla syömässä isolla porukalla, uitiin ja oltiin rannalla. Keskiviikkona lähdettiin tyttöjen kanssa aikaisin aamulla kohti Seinäjokea ja asuntomessuja. Oli niin mukava reissu! Ehdittiin jutella porukalla oikein kunnolla ja paikan päällä rauhassa kierrellä kiinnostavat kohteet. Illalla ajeltiin kotiin. Kirjoitan noista asuntomessuista vielä  myöhemmin oman juttunsa.

IMG_2531IMG_2575

Loppuviikosta tehtiin kotihommia ja perjantaina lähdettiin meidän vanhemman pojan kanssa kaupungille humputtelemaan. Pikkumies on mitä parhain shoppailukaveri. Hän tykkää ihmisvilinästä ja kaupungilla katselusta. Tällä kertaa tosin tehtiin muutakin kuin katseltiin. Ostettiin minulle ja pojille syksyksi vaatetta. Käytiin myös ukkelin lemppariravintolassa, (Haraldissa eli hänelle viikinkiravintolassa) lounaalla. Lounasseuraksi saatiin minun vanhemmat. Lopuksi vielä käytiin lelukaupassa, josta poika osti helikopterilelun itselleen ja velipojalleen. Meidän nuorempi  veijari ei ainakaan vielä tykkää pyöriä kaupungilla, mutta saapa nähdä kun tulee ikää lisää. Nyt kuitenkin on parempi kun hän saa tulijaisia ja tulee mukaan silloin tällöin. Viikonloppu muuten oltiin poikien kanssa kolmestaan kun Ossi oli Q-Stockissa ja yöpyi meidän ystävän luona. Eilen käytiin vielä loman päättymisen ”kunniaksi” veljen perheen ja minun vanhempien kanssa brunssilla ravintola Nallikarissa. Täydellinen loma ja mukava loman lopetus.

IMG_2600

Kalenteri alkaa olla elokuun kohdalta täynnä. Tai no viikonloput jo onkin ja joka viikollekin on menoa. Ensi viikonloppuna suunnataan Syötteelle kannustusjoukoiksi maastopyöräkisoihin. Otan omankin pyörän mukaan, jos vaikka tulisi käytyä pikku lenkeillä siellä. Puitteet siihen on ainakin hyvät.

IMG_2602

Mutta nyt.. nautin tästä ihmeellisen hiljaisesta kodista. Ossi ja pojat lähtivät mökkeileen ja oon kissan kanssa kahdestaan kotona. Niin outoa! Töistä tullessa tein jalkatreenin (on nimittäin jäänyt aika vähälle tuo urheilu loman aikana..) ja perään laittelin ruoan itselle. Mietin, että pitäisköhän suihkun jälkeen ihan vaan kaatua sohvalle ja katsella telkkaria kaikessa rauhassa 😀 Aika jännää tällainen.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ninnu

Vastaa