Lomalla viimeinkin

No  nyt se odotettu kesäloma viimein alkoi! Neljä viikkoa lomailua edessä. Pääsuunnitelmissa on ottaa rennosti ja viettää ihana kesäloma. Yksi vuoden kohokohdista on ensi viikonloppuna kun ystäväporukallamme suunnataan meidän mökille viettämään viikonloppua. Tätä perinnettä on jatkunut jo vuosia ja toivottavasti jatkuu tulevaisuudessakin. Elämäntilanteiden, asuinpaikkojen, arjen ym. muiden juttujen viedessä meitä erilleen pidän tätä tulevaa viikonloppua itselle supertärkeänä. Kun saadaan porukalla nauttia kesästä, hyvästä ruoasta, pelailusta ja yhdessä olemisesta. Alla kuvia viime kesältä 🙂

Muihin suunnitelmiin kuuluu reissailut lähelle ja kauemmaskin. Ossin jäädessä parin viikon päästä lomalle ajateltiin suunnata jälleen Tampereelle. Siellä perinteisesti vieraillaan Särkänniemessä, Pikku Kakkosen puistossa ja toivottavasti treffataan siellä asuvia ystäviä.

Toinen reissu on edessä minun viimeisellä lomaviikolla. Lähdetään tyttöjen kanssa road tripille Seinäjoelle asuntomessuille. En malta odottaa!

Näin eka lomapäivän kunniaksi nukuin poikien kanssa päikkärit aamun ulkoilujen ja herkkulounaan jälkeen. Ihanaa! Ja niin taidan tehdä huomennakin ja niin monena päivänä kuin siltä tuntuu 😉

Mites teidän kesälomat?

Ninnu

Vastaa