Ihana juhannus

Pitkästä aikaa vietettiin koko juhannus meidän mökillä. Edellisinä vuosina ollaan käyty yleensä päiväseltään tai sitten oltu maksimissaan yksi yö. Niin oli nytkin tarkoitus, mutta eilen päätettiinkin jäädä vielä toiseksi yöksi. Siellä kun kerran jo oltiin. Juhannus sujui perinteisesti ulkoillen, hyvästä ruoasta ja seurasta nauttien. Sauna lämpesi molempina iltoina auringon valaistessa yötaivasta. Minä menin poikien kanssa nukkumaan jo ysin aikaan ja se oli enemmän kuin sopiva aika itselle. Nukahdin yhtä nopeasti kuin pojatkin. Viime viikot on vetänyt energiat miinuksen puolelle niin oli aivan ihanaa mennä aikaisin nukkumaan pikkumiesten tuhistessa molemmin puolin.

 IMG_2187IMG_2214IMG_5343IMG_5404IMG_5415IMG_5349IMG_5408IMG_2207

Säätkin suosi ennusteista poiketen. Tunnin ajan eilen sateli vettä, mutta muuten saatiin nauttia auringonpaisteesta. Sateen aikana Ossi, Mikko ja meidän nuorempi poika kävivät kauppareissulla ja me jäätiin vanhemman pojan sekä poikien serkkutytön kanssa mökille. Laitettiin olkkarin kaminaan tulet ja luettiin satuja. Ja nukahdettiin kaikki siihen sateen ropinaan. Sateen lakattua paineltiin takaisin ulos ja iltasella lämmitettiin sauna.

Kyllä nyt on tankattu virtaa ens viikkoon. Enää seuraavat 5 päivää ja minullakin starttaa kesäloma. Pidän eka kertaa koko neljä viikkoa yhteen putkeen. Poikien huikea seitsemän viikon loma hoidosta alkoi torstaina. Alla kuvaa kundien lomastartista 🙂

IMG_2174

Oliko teillä kiva juhannus?

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ninnu

Vastaa