Hymyä!

Koska onhan tässä montakin hymyn aihetta tullut viikon aikana. Viikko sitten juhlittiin meidän ystävän 30-vuotissynttäreitä Oulun kiipeilykeskuksen saunatiloissa, viime viikonloppuna oli myös minun omat synttärit sekä minun isän synttärit. Eli yhtä juhlaa pari päivää. Oon myös ollut mielissään kun kuuntelin itseäni urheilufiilisten suhteen. Tällä viikolla ei jotenkin huvittanut jumppailla samaan tapaan kuin yleensä niin päätin jättää ne tekemättä kokonaan. Niiden sijaan polkaisin ystävän kanssa pari pyörälenkkiä, toinen maantiellä ja toinen maastossa. Lisäksi kävin toisen ystäväni kanssa pitkän kävelylenkin eilen. Kivaa vaihtelua ja nyt oikeastaan jo odotan ens viikon hikoiluja.

IMG_2090

Yksi iso juttu oli myös itselleni ostama synttärilahja. Se oli käynti hammaslääkärillä. Oon pitkään haaveillut hampaiden valkaisusta ja nyt viimein sain sen toteutettua. Monta vuotta mulla on häirinnyt tummuneet hampaat ja teini-iän oikaisuhoidosta jääneet laikut. Muut ei kuulemma moisia ole huomanneet, mutta itsellä ne on häirinneet enenevässä määrin. Varmistin useaan otteeseen, että eihän valkaisu muuta purukalustoani sellaiseksi lakanan valkoiseksi vaan haluan luonnollisen väriset hampaat. Ja ne sain. Ei mitään övereitä vaan sellaiset puhtaan ja terveen näköiset hampaat. Samalla käynnillä suoritettiin myös normaali tarkastus, putsaus ja fluoraus eli nekin hommat on nyt vuodeksi, pariksi kunnossa.

Tänään saatiin vanhemman pojan kanssa laitettua tuota meidän pihaa siistimmäksi. Terassirempasta piha jäi melkoiseen kuntoon, mutta pian se on valmis kesään. Siivoilujen lisäksi käytiin puutarhalla ostamassa kesäkukat. Nyt kun vielä saataisiin alkuviikon lämpömittarilukemat takaisin niin olisi mahtavaa. Jospa ne sieltä tulis vielä.

IMG_2091

Hmm.. katselin tuossa kuinka moni edellinen postaus kertoo meillä riehuvasta taudista.. on ollut noin sata flunssaa ja viimeksi vatsatauti. Ja nyt on nuorimmaisella jälleen flunssa ja kuumetta kolmas päivä takana. Edellisen kolmen vuoden aikana oli muistaakseni 4 flunssaa yhteensä. Nyt näköjään otetaan kaikki niiden vuosien edestä. Haluan ainakin uskotella itselle, että ens vuonna ei voi olla enää näin älyttömän monta sairastelua edessä. Vielä ”odotetaan” vesirokkoa saapuvaksi noin viikon päästä kun pojat ovat olleet itämisaikana tekemisissä tartunnan saaneen kanssa. Jääköön siis nähtäväksi.

Nyt parkkeeraan sohvalle viltin mutkaan ja ajattelin katsoa Frendejä piiitkästä aikaa. Ne vaan toimii aina 🙂

Ninnu

P.S. Nappasin postauksen kuvat tänään pyörälenkin varrelta. Kyllä tuo kesäinen luonto on kaunis. Vai mitä?

Vastaa