Miniloma

Meille tupsahti vähän yllättäen miniloma tähän väliin kun pidinkin tämän perjantain vapaana. Ja niin kuin kaikki on varmaan huomannut niin nämä miniloman päivät saadaan viettää melko kesäisissä tunnelmissa. Aamusta tehtiin kesän eka retki Ainolan puistoon. Naapurista napattiin poikien serkkutyttö mukaan ja ajeltiin retkeileen. Monella muullakin näytti olevan miniloma. Nimittäin puisto kuhisi täynnä lapsia ja aikuisia. Ja lokkeja. Lapsetkaan ei jaksaneet kauaa puistovehkeissä leikkiä kun vuoron jonottamiseen meni aina niin kauan aikaa. Kaiveltiin sitten retkieväät laukusta; mansikoita, viinirypäileitä ja mustikoita ja istahdettiin herkutteleen. Perään vielä herkuteltiin kesän ekat tötteröt. Puiston jätskikiskalla oli sen verran isot pallot, että me syötiin poikien kanssa yksi kolmestaan ja serkkutyttö valitsi pingviinituutin itselleen. Ja hyväähän se jätski oli.

IMG_4598 (683x1024)IMG_4592 (1024x683)IMG_4593 (683x1024)

Herkuttelujen jälkeen suunnattin kävelylle ja syöttään sorsia. Melkein kaikki leipäpalat mitä heitettiin päätyivät vaan lokkien suuhun ja sorsat jäi kaakattaan ilman herkkupaloja.

IMG_4610 (1024x683)IMG_4613 (1024x683)IMG_4596 (1024x683)IMG_4595 (1024x683)

Kesäinen Ainolan puisto ja Oulu on kyllä yksi parhaista jutuista. Vielä pari viikkoa ja joka paikassa vihertää jo ihan kunnolla. En malta odottaa niitä ihania kesäpäiviä ja eväsretkiä puistoihin.

 

Mukavaa viikoloppua! Ja ihanaa äitienpäivää jo etukäteen ♥

Ninnu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.