Hyvää vappua!

Eilinen vietettiin käytännössä ulkona koko päivä. Ei millään olisi malttanut tulla sisälle illalla. Onneksi tänään on jopa lämpimämpi päivä kuin eilen eli ulkoilua tiedossa runsain mitoin. Eilen syötiin poikien kanssa perinteisesti nakkeja ja ranskalaisia lisukkeineen. Ulkona juotiin leikkipaikalla munkkikahvit ystäväni kanssa. Tämä on niin mahtavaa kun meitä asuu samassa pihassa jo useampi ystävä. Eilenkin Jossu toi munkit ja minä keitin kahvit ja treffattiin pihalla. Leikkien jälkeen lähdettiin vielä porukalla iltalenkille. Lasten mentyä nukkumaan Jossu hiippaili pihan poikki minulle iltaseuraksi tänne meille. Mukava vappu kaikin puolin!

Tänään vierailtiin aamulla mummulassa ja tultiin kotiin omalle pienelle vappubrunssille. Tein Ossin äidin rapuleipäohjetta mukaillen meille herkkuleivät ja jälkkäriksi jätskiannokset. Kuohuvana minulla toimi joku makuvichy mansikoilla. Pojat kippisteli maidolla. Oli meillä croissantteja ja viinirypäleitäkin, mutta ei niitä noiden jälkeen enää jaksanut syödä. Vanhempi poika söi leipänsä kokonaan ja oli innoissaan pienistä ravuista. Olivat kuulemma herkullisia. Pienempikin söi puolet leivästään ja lisäksi annoksen kanarisottoa. Jätskille ei noiden jälkeen pieneen vatsaan jäänyt kuin parin palasen tila eli juuri sopivasti.

IMG_4561 (1024x683)IMG_4579 (683x1024)IMG_4564 (683x1024)IMG_4581 (1024x683)

Pojat aloittivat vapun juhlimisen jo perjantaina kun päiväkodissa oli vappunaamiaiset ja taikuri esiintymässä. Omia herkkujakin sai viedä ja pojat ottivat pienet pussit kuivattuja hedelmiä, papaijaa & ananasta, mukaansa. Ne menevät aivan karkeista!

IMG_4537 (683x1024)

Minion Dave, Spider Man ja minä toivotetaan kaikille mukavaa vappua ja alkanutta toukokuuta! 🙂

 

Ninnu

P.S. Lisäsin tuonne avainsanalistaan ”Kesä”, koska eikös toukokuu ole ensimmäinen kesäkuukausi?! Ihanaa!

 

Vastaa