Mitä mielessä

:: Viikko sitten sunnuntaina onnistuttiin yllättään rakas ystävä baby showereilla. Ei enää kauaa kun pienokainen tulee ♥

:: Ossi ja pojat viettivät lomaviikkoa ja mulle tupsahteli valokuvia puhelimeen poikien seikkailuilta pitkin viikkoa. Piristi työpäivää!

:: Viikko sitten tuntui jo, että flunssa alkaa olla paranemaan päin.. kunnes se rymähtikin kovempana takaisin. Oon kuitenkin innoissaan, että selätin sen pirulaisen ilman antibioottikuuria, vaikka sellainen minulle tiistaina määrättiinkin. En muista milloin olisi ollut noin älyttämän kova yskä.. hyi.

:: Oon tosi laiska silittämään vaatteita.. tai mitään yleensäkään. Arvatkaa kuinka innoissaan olin viikolla kun muistin meidän pesukoneessa olevan höyrytysohjelman, joka samalla silottaa rypyt vaatteista!! Kuva on ennen höyrytystä jos joku miettii 😀

IMG_4352

:: Tuon silitysohjelman ansiosta pääsin pukeutumaan kauluspaitaan töihin. Oma paitani on tuollainen vähän rennompi versio, mutta jostain syystä se päällä on jotenkin skarppi olo töissä. Yhdistän paidan aina joihinkin farkkuhin tai mustiin perushousuihin. Varma valinta kun ei keksi mitä laittaisi päälleen..

:: Kävin poistattamassa luomen tässä viikolla. Luomi oli päässä ja vähän kirosin mielessäni sitä, että hiukset pitää leikata aika isolta alueelta sen leikkauksen takia. Luomi poistettiinkin sellaisella sähkösilmukkamenetelmällä, jossa siis sellainen silmukka leikkaa luomen mukanaan ja polttaa samalla syntyvän arven kiinni. Hommassa meni alle 5 sekuntia ja tippaakaan ei tullut vuotoa haavasta. Ja ne hiukset.. niitä ei leikattu ihan yhtään. Neljä hiusta irtosi siinä luomen mukana. Täysi kymppi Terveystalolle ja tuolle menetelmälle!

:: Join yksi päivä kaksi kuppia kahvia enemmän kuin normaalisti. Tuli aivan kamala olo. Oon vähän järkyttynyt asiasta ja kävi jopa mielessä koko kahvin juonnin lopettaminen. Tai ainakin epäilen vahvasti kahvin olevan syypää.

:: Ollaan Ossin kanssa haaveiltu pienestä viikonloppulomasta kahdestaan jonnekin Euroopan kaupunkiin. Haluttaisiin lähteä toukokuussa. Meinattiin ostaa lentoliput Roomaan hulluilta päiviltä. Ei ostettu. Ollaan nyt kahden viikon ajan joka päivä puhuttu asiasta ja tsekattu lentoja & hotelleja Roomasta, Lontoosta ja Pariisista. Lennot sen kuin kallistuu ja me vaan jahkaillaan. Kesäkuun alussa todennäköisesti harmitellaan, että miksi me ei lähdetty 😀 Tyhmästä päästä..   Mietittiin myös rantalomaa koko perheellä heinäkuussa, mutta silloin on niin älyttömän kuumaa joka paikassa ja täälläkin toivottavasti kesäiset kelit. Tuollaiset rantalomat on ehkä mukavampi reissata silloin kun täällä on kylmä. Niin ja sitten oma juttunsa on vielä se, että raskitaanko me jättää poikia hoitoon useammaksi päiväksi. Se on täysin varmaa, että he kyllä pärjäävät, mutta entä me? 😉

IMG_2789 (683x1024)

:: Meidän nuorempi veijari täyttää ensi viikolla kaksi vuotta!! Minne se pieni vauva katosi? Lasten kasvaminen ihmetyttää edelleen joka päivä ♥ Siinä se meidän pieni osallistuu siivouspäivään pyyhkimällä autoista pölyjä 🙂

IMG_4350

:: Heräsin tänään aikaisin aamulla ja meinasin jo kömpiä ylös. Olin lähdössä töihin ja mietiskelin, että onneksi tänään on jo perjantai. Kunnes muistin 🙂

:: Haluaisin käydä tsekkaan Oulun uuden kauppakeskuksen ja moikkaan siellä töissä olevia tuttuja, mutta jostain kumman syystä se väenpaljous ei nyt houkuttele. Mutta ehkä huomenna..

:: Mahtava huomata kuinka tuo lasten pieni ikäero alkaa nyt näkyä heillä mm. leikeissä. Pienempikin pysyy isoveljen perässä ihan täysin. Pojilla on keskenään niin hauskoja leikkejä ja juttuja. Vanhempi poika on vielä nyt oikein innostunut opettaan pikkuveikalle vähän kaiken näköistä aina laskemisesta enkun kielen sanoihin ja eri lauluihin. Ja joo myös niitä ”vessajuttuja”, kuten hän itse niistä tuumaa.. Myös tuo yllyttäminen vähän kaikkeen on nyt kovasti pinnalla. Tämä yllytys maistelusta menikin siihen, että molemmat popsi basilikan ja korianterin lehtiä suoraan noista pussukoista 😀

IMG_4340

:: Nyt lähden tönöttään vaatekaapin eteen ja miettimään ikuisuuskysymystä.. Mitä laitan päälleni?! Koska illalla on tiedossa meidän ystävän 30v. bileet 🙂

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ninnu

3 thoughts on “Mitä mielessä

  1. Hei Ninnu, se lentojen yms kallistuminen voi myös johtua siitä että katotte niitä päivittäin, kun tietokone tallentaa mitä ootte hakenu yms. joten kannattaa aina etsiä lentoja ja hotelleja private browsing window:n kautta eli sieltä mistä ns. avaisit uuden selailu ikkuna on myös vaihtoehtona ”salainen” tai meillä private browsin window… meille ainakin kävi just noin kerran lentoja ettiessä ne yhtäkkiä oli ihan sika paljo kalliimmat vaikka tyyliin 15minuuttia sitten olivat ihan eri hintaiset. Toivottavasti löydätte jonkin kivan kohteen pikku minilomalle 😉 ja älkää lähtekö ainakaan heinäkuun lopulla että keretään nähdä 😉

    1. Moi, hei joo meillä on käynyt toisten matkavarausten kans just noin, että kallistuu hinnat kun samaa katsotaan monta kertaa. Töissä juttelin Norwegianin edustajan kanssa jokin aika sitten ja hän myös kertoi mielenkiintoisia seikkoja noista lentojen hinnoitteluista ja hinnan muodotumisesta ja esiin nousi myös tämä, että hinnat kallistuu kun tarpeeksi monta kertaa samoja katselee. Paha juttu tällaisille jahkailijoille 😀

      1. P.S. Ei me silloin heinäkuun lopulla taideta minnekään rantalomalle lähteä. Aivan liian kuuma aika matkustaa lasten kanssa. Eli nähdään silloin 🙂

Vastaa