Spring it on

Viime sunnuntaina ei paljoa sisätiloissa viihdytty. Syömiset ja nuoremman pojan nukkumiset hoidettiin tietenkin sisällä, mutta muuten nautittiin mahtavasta säästä. Heti aamiaisen jälkeen pakkauduttiin autoon ja ajeltiin Tuiran rannalle, josta käytiin kävelemässä pieni lenkki. Lenkiltä poikettiin vielä ihastelemaan voimalan vieressä majailevia joutsenia ja sorsia. Lounaan jälkeen lähdettiin vanhemman pojan kanssa ulos treenaan potkupyöräilyä. Pikkumies potkutteli pitkän matkan mummulaan (ja lauloi samalla suurimman osan matkasta sitä ”polkupyörän lainasimme, sillä näääin me ajellaan). Potkupyörä kaiveltiin sunnuntaina esiin vielä kahdesti tuon mummulareissun jälkeenkin.

IMG_1448IMG_1447IMG_1451IMG_1457

Kotipihalla leikkimisen lisäksi tehtiin illasta vielä pieni retki Koiteliin. Harmi kun ei hoksattu ottaa iltapalavehkeitä mukaan sinne. Porukkaa oli tosin niin paljon, että istumapaikkaa olisi saanut hakea..

IMG_1461IMG_1483IMG_1475

Niin ja lopuksi tämä meidän lauantain ihmetys. Olin poikien kanssa vaunulenkillä ja bongattiin tikapuut taivaalta. Tuo muodostelma herätti suurta hilpeyttä pojissa. Ja perään tietenkin kysymyksen ”miten tuollainen pilvi tulee”. En osannut vastata muuta kuin jotain epämääräistä tuulista 😀 Tiedättehän kun noille tuon ikäisille tieteilijöille ei riitä vastaukseksi pelkkä ”en tiedä” .

IMG_1442

Eilinen menikin töissä hytistessä ja päänsärkyä podeten. Ja tänään ollaan poikien kanssa potemassa kunnon kevätflunssaa kotona. Minä ja nuorempi veijari napattiin flunssa samaan aikaan. Onneksi pikkumies on jo paaaljon parempana kuin illalla.

Mukavaa viikkoa!

Ninnu

Vastaa