Pääsiäinen

Taas sama virsi, eli miten nämä päivät voikin rullata näin kovaa tahtia eteenpäin? Ja kun koittaa miettiä mitä on tehnyt edellisellä viikolla niin muistan niistä päivistä kirkkaasti ehkä kolme viimeisintä 🙂

Mutta sen muistan lähipäiviltä, että pojat opettelivat innoissaan virpomisrunon ja hienosti se läheisten ovilla viime sunnuntaina kajahtikin. Pienempi veijari liittyi runonlausuntaan loppumetreillä eli muuten antoi isoveljen hoitaa homman ja lopuksi sanoi ”palkka mulle”. Pientä jännitystä oli havaittavissa ensimmäisissä paikoissa, mutta loput meni jo rutiinilla. Harmi vaan kun ei ehditty ihan joka paikkaan mennä minne oli alunperin tarkoitus. Herkkuja meidän kissa ja hiiri saivat kyllä enemmän kuin tarpeeksi. Onneksi me ollaan Ossin kanssa auttamassa noiden syömisessä. Muistan myös eritoten kuinka palmusunnuntaina nukuin PÄIKKÄRIT! En muista milloin viimeksi sellainen ihanuus olisi päässyt käymään. Kissakin kömpi kainaloon lämmittämään ja yhdessä otettiin auringon lämmössä tirsat.

IMG_4168IMG_4179IMG_1379

Muistan myös viime perjantaisen työpaikan virkityspäivän. Ja lauantaisen rautakauppa vierailun, joka poiki pienen rakastumisen siellä myytävään lattiamatskuun.. Muistan kuinka tiistaiaamun järkyttävät uutiset luettuani omat isommatkin murheet tuntuvat häviävän pieneltä.

Yleensä olen ”laittanut pääsiäistä” kotiin, mutta tänä vuonna nuo laittamiset jäi minimiin. Rairuohot laitoin liian myöhään kasvamaan ja unohdin kastella niitä. Sitä paitsi tämä on ensimmäinen kerta kahdeksaan vuoteen ettei Ossin kanssa käydä meidän jo tunnetuksi tullutta rairuohokisaa. Ensi vuonna pitää jatkaa perinnettä. 

Mutta on meillä sentään poikien hoidossa askartelemat pääsiäismunat koristamassa kotia! Ja tänään piilottelin pojille suklaamunat, jotka he sitten yhdessä etsivät ruoan jälkeen.

IMG_4223IMG_4189IMG_4180

Tässä alla olevassa kuvassa näkyy muuten meidän olkkarin uusi matto.. Monta päivää tuon ostoa mietin ja kun sain alekoodin käyttööni  napsauttelin maton ostoskoriin. Matto on villaa ja jos oikein muistan niin käsinkudottua sellaista.. Mutta olen kyllä tyytyväinen tähän sijoitukseen, vaikka tuo nyt säästöistä lohkaisikin palasen. Pojatkin tuumaili, että on ihanan tuntoinen matto 🙂

IMG_4199IMG_4220IMG_4212

 

Muuten on viikot menneet aika perinteisellä kaavalla töissä käyden, leikkien, asioita hoidellen, urheillen ja niin edelleen.

Pääsiäinen me vietetään täällä kotona. Huomenna on tarkoitus mennä päiväseltään Syötteelle huskysafarille. Täysin varma tuo reissu ei ole, koska meidän matkaseurueeseen yrittää joku tauti iskeä parasta aikaa ja nyt päivän ajan katsellaan mihin suuntaan olot kääntyy. Pidetään peukut siis pystyssä, että päästään nauttimaan safarista huomenna!

Mukavaa pääsiäistä!

Ninnu

Vastaa