Matkakuume, joka vuosi.

Miten se voikin olla aina sama juttu tähän aikaan vuodesta.. matkakuume iskee, vaikka edellisestä reissusta ei ole aikaa juuri ollenkaan. Uskoisin valon puutteen, kesän & lämmön kaipuun ja kymmenien matkamessutarjouksien olevan suurimmat syypäät. Mutta onneksi aina voi palata menneisiin reissuihin kuvien kautta. Eilen katseltiin vanhemman poikani kanssa reissukuvia pitkä tovi. Pikkumies kysyi noin kymmenen kertaa milloin lähtäisiin uudestaan ja minne mennään. Kunpa oisinkin osannut vastata..

IMG_5584IMG_5634IMG_5700IMG_5725IMG_8391IMG_8563IMG_8638IMG_9150IMG_9171kos 095kos 163kos 221IMG_8868IMG_8383IMG_9186

Kivoja reissuja Ossin kanssa kahdestaan, veljeen perheen kanssa kun molemmissa perheissä oli yhdet pikkuiset (ja mulla toinen pieni jo mahassa 🙂 ja viimeisin reissu veljen perheen ja minun vanhempien kanssa.

Tälle vuodelle unelmoin reissusta Italiaan niin, että vuokraisimme huvilan. Toivottavasti reissu käy toteen. Sitä odotellessa saadaan nauttia talvisimmista matkoista Rukalle mökkeileen ja maaliskuussa Syötteen maisemiin huskysafarille.

Onko muilla talvista/kroonista matkakuumetta? 🙂

Ninnu

Vastaa