Hetkiä

koitelikoiteli6koiteli5koiteli3koiteli4koiteli1koiteli7koiteli8koiteli9

Rakastan talvisin näitä sinisiä hetkiä. Kova pakkanen, hanki kimaltelee ja narskuu kenkien alla. Joka puolella on aivan hiljaista. Kaikki on jäässä. Aurinko on hetki sitten yrittänyt paistaa ja nyt onkin jo painumassa takaisin piiloon.

Ihasteltiin tätä talven ihmemaata vanhemman pojan kanssa eilen Koitelissa. Tuijoteltiin pitkään jään alta pulpahtelevaa vettä. Sieltä täältä jäärailoista nousi höyryä pakkasilmaan. Ja miten ihanalta tuo räiskyvä nuotio näyttikään tuolla sinisessä lumimaassa!

Olisi ollut kivaa olla pidempäänkin tuolla seikkailemassa lumisten puiden alla, mutta pakkanen vei lopulta voiton ja lähdettiin lämmitteleen kotiin. Kotimatkalla pysähdyttiin vielä hämmästelemään auringonlaskua.

Rauhallista sunnuntaita!

Ninnu

Vastaa