Hiekkaleikit olkkarissa

Joulupukki osaa tuoda kesän keskelle talvea. Yhdestä isosta ja painavasta paketista kuoriutui laatikollinen taikahiekkaa. Osasipa pukki vielä fiksuna tuoda hiekan lisäksi ison sängynaluslaatikon, jonka ympärille mahtuu useampi hiekkakakkuleipuri.

Leikkien Kineettinen taikahiekka on aivan uudenlainen ja kiehtova muovailutuote. Se näyttää aivan tavalliselta hiekalta, mutta siinä on ripaus taikaa! Taikahiekkaa voi muotoilla käsin, muoteilla tai perinteisillä hiekkaleluilla – siihen voi jopa kirjoittaa. Kineettisestä taikahiekasta voi rakentaa upean hiekkalinnan ja herkullisen kakun, josta voi leikata paloja! Kineettinen taikahiekka tuntuu liikkuvan ja elävän!

Leikkien Kineettinen taikahiekka on 98 % puhdasta hiekkaa ja 2 % taikaa eli patetoitua hiekanjyvät yhteensitovaa ainesosaa, joka tekee hiekasta muovailtavaa ja hauskasti liikkuvaa. Kineettinen taikahiekka ei sisällä mitään haitallisia tai allergisoivia aineita ja se on luonnostaan antibakteerinen. Kineettinen taikahiekka ei tahraa eikä se kuivu koskaan.

Näyttää siis aivan tavalliselta hiekalta, mutta on paljon jännempää 🙂 Tavallista hiekkaa en ehkä laatikossa olkkariin toisi, mutta tämän hiekan saa vahingon sattuessa näppärästi siivottua takaisin laatikkoon. Yhtä näppärästi hiekkaleikkien loppuessa laatikon hiekkoineen saa pukattua sängyn alle odotteleen seuraavaa kertaa.

taikahiekka8

Meidän hiekkaleipurit teki usemman kakun  ja Ossi innostui taiteilemaan pyramidia ym 😀

Tuo hiekan muotoilu ja käsitteleminen on tosi rauhoittavaa puuhaa kaiken ikäisille. Joku tiesikin kertoa, että tätä käytetään ihan eräänlaisena apuna jossain terapiamuodossa.

taikahiekka1taikahiekka5taikahiekka2taikahiekka6taikahiekka4taikahiekka3taikahiekka7

Näin siistiin pakettiin hiekan saa kerättyä ja kasattua käytön jälkeen. Googlettamalla löytyy useampi sivu missä hiekasta on enemmän tietoa. Alun teksti lainattu leikkien.fi -sivuilta.

Taikahiekkaa on ollut jo jonkin aikaa markkinoilla, mutta meille tämä oli uusi juttu. Oletteko te päässeet kokeilemaan?

 

Ninnu

Vastaa