Suklaakakku

Tämän suklaakakun ohjeen bongasin tuoreimmasta Pirkan ruokalehden talvinumerosta. Siellä se oli naked cake nimellä, mutta oman versioni päätin pukea kekseihin, mustikoihin, viikunaan ja granaattiomenaan.

Ohje löytyy tästä klikkaamalla. Suklaarouheen ja fudgepalat jätin kokonaan pois. Kinuskikastiketta laitoin vain vähän välikerrokseen. Pohjan paistoin ∅24cm vuokaan ja niin tuli vain 2 kakkukerrosta. Suklaaganachea tuli siis vain yhteen väliin reilusti ja kakun päälle hieman ohuempi kerros.  Kakun kasasin jo aatonattona ja koristelun tein aattoaamuna. Viimeisenä silauksena solmin nauhan kakun ympärille ja ripottelin tomusokeria kakun päälle.

suklaakakku1suklaakakku3suklaakakku2

Kuten voi jo arvatakin, että kakku oli makea. Marjoja ja hedelmiä saa siis olla ihan reilusti tuossa kakun päällä tuomassa raikkautta.

Helppo ja maukas ohje Pirkan resepteistä! Kantsii kokeilla.

Ninnu

One thought on “Suklaakakku

Vastaa