Happy Halloween

Halloween alkaa olla käsillä.. Tosin meidän juhlinta on aika pientä verrattuna Amerikan tyyliin. Kurpitsa koverrettiin ja tehtiin lyhdyksi jo viikko sitten. Tuossa se on ulkoportailla hymyillyt ja loistanut joka ilta. Meidän vanhempi poika on aina huolehtinut, että muistetaan laittaa kynttilä kurpitsalyhtyyn.

kurpitsalyhty

kurpitsalyhty

kurpitsalyhty

Sisus käytettiin hyödyksi, siemenet paahdettiin ja koverrettu osa käytettiin sämpylöihin.

kurpitsan siemenet

kurpitsasämpylät

Poikien päiväkodissakin juhlittiin tänään Halloween-naamiaisia. Pienemmän veijarin ryhmässä ei pukeuduttu, mutta herkkuja sai viedä. Reppuun pakattiin rusinoita ja maissinaksuja. Isommalle oli mukana pienet lakupatukat ja samoja naksuja. Pukuakin mietittiin viikolla ja löydettiin lelukaupasta tämä kurpitsapaita. Muut myytävät asut olikin vähän pelottavia.

Tuonne kurpitsan suuhun avautuu pussi, jonne sai esim. nuo herkut säilöä ja sieltä niitä napostella.

kurpitsapuku

kurpitsapuku

kurpitsalyhty

Onko siellä juhlittu Halloweenia?

Huomenna juhlitaankin isosti pyöreitä suvun kesken. Mekko ja asusteet odottelee valmiina kaapissa eli nyt ei muuta kuin kohti sohvaa ja rentoutumaan.

Mukavaa viikonloppua!

Ninnu

Vastaa