Vielä rannalla..

Sunnuntai-iltana mummulasta lähtiessä käännettiinkin auton keula kohti kaupunkia kodin sijaan. Meidän koko perhe tykkää käydä yhdessä ajelulla aina silloin tällöin. Viime aikoina nuo ajelut on suuntautuneet uusille asuinalueille katselemaan valmistuvia omakotitaloja. Rakastan katsella uusia taloja ja samalla hakea inspiraatiota meidän omaankin talohaaveeseen. Ossin kanssa vuoronperään bongaillaan kivoja juttuja pihoilta ja taloista, joita sitten haluttaisiin joskus siihen omaankin taloon. Ja niin, nimenomaan haaveeseen vielä. Toivottavasti tulevina vuosina tuo haave muuttuu todeksi..

Nyt kuitenkin mentiin pitkästä aikaa Nallikariin ja kävelylle rannalle. Pienten leikkien ja kävelyjen jälkeen jäätiin vielä todistamaan ihan älyttömän kaunista auringonlaskua. Kirosin vähän mielessäni kun kamera oli tietenkin kotona ja mukana vain puhelin. Muutaman kuvan nappasin puhelimella ja loppuaika tuijoteltiin kun aurinko painui horisonttiin. Pojatkin aivan nauliintui tuijottamaan merelle. Auringonlasku kuuluu selvästi samaan sarjaan elävän tulen, tähtitaivaan ja jäkiskentän jäädytyskoneen kanssa. Niitä kaikkia vain tuijottaa miettimättä sen kummempia. Eikö vain?

Nallikari Nallikari Nallikari Nallikari Nallikari IMG_0332 Nallikari Nallikari

”Sinne mulahti”.. vanhempi veljeksistä tuumasi noin kun aurinko painui kokonaan piiloon. Koitettiin siinä selittää, että ei se arska sinne veteen mene, mutta saatiin vain vähän hölmistynyt ilme takaisin.

Pojat viettää syyslomaa koko viikon ajan. Mummu hoiti poikia alkuviikon ja tänään jäin sitten itse lomalle loppuviikoksi. Ossi puolestaan aloittaa lomansa tämän päivän jälkeen. Tänään aamulla käytiin poikien kanssa vähän kaupungilla pyörimässä ja kotiin lähdettiin Stokkan herkun kautta. Vanhempi veijareista valitsi meille jälkkärileivoksen loman kunniaksi. Kyllä maistui ja oli jopa niin makea, että piti jättää osa syömättä ja odotteleen jääkaappiin seuraavaa ruokailua.

kinuskileivos

Huomenna ajellaan pikku syysreissulle Rovaniemelle treffaan poikien tätiä ja tietenkin Joulupukkia. Jos sää sallii niin perjantaina tullaan kotiin Ranuan eläinpuiston kautta. Ehdotin myös Haaparantaa ja Ikeaa jos satelee vettä.. yllättäen ei tuolta puolisolta tullut kauheasti kannatusta idealle  😉

Onko siellä muita lomalaisia?

Ninnu

Vastaa