Hello there!

Tervetuloa vanhat ja uudet lukijat!

Tämä uusi pohja ja sivu on ollut tekeillä jo kuukausia. Nyt vihdoin tämä alkaa näyttää ”omalta”, vaikka jonkin verran säätöjä vielä vaatiikin.

Miksi siis uusi blogi? Jo vuosi sitten painiskelin mielessäni blogiasioita ja eritoten sitä kuinka paljon haluan lasteni siinä olevan mukana. Kotiäitiaikana blogista tuli tärkeä harrastus ja ennen kaikkea mahtava paikka kirjoitella ja laittaa muistiin asioita, jotka ehkä vuosien päästä olisi ilman blogia unohtunut kokonaan. Pitkän aikaa lapset olikin mukana ”täysillä”, mutta lukijamäärän kasvaessa kasvoi samalla ahdistus siitä etten tiennyt ketkä kaikki juttujani luki. Siitä syntyi päätös laittaa ensimmäinen Toinen ikkuna -blogi yksityiseksi ja niin, että lukemaan pääsee vain määritellyt lukijat. Samalla halusin kuitenkin säilyttää ”kontaktipinnan” myös siihen anonyymiin lukijakuntaan ja tein Käsitellen -blogin siihen rinnalle. Käsitellen –blogissa julkaisin kaikki samat kirjoitukset kuin Toinen ikkuna -blogissa, mutta aikalailla kaikki lapsiini liittyvät jutut rajasin sieltä pois.

Tämä syksy on ollut muutosten aikaa eritoten arjen suhteen. Palasin elokuussa työelämään ja lapset aloitti päivähoidon. Kaiken muutoksen keskellä tuntui vain oikealta kääntää uusi sivu blogijuttujenkin suhteen. Mietin myös yhtenä vaihtoehtona koko blogin lopettamista. Aika pian kuitenkin tajusin etten moista päätöstä halunnut tehdä. Nyt kun uuden arjen kanssa ajankäyttö alkaa olla hallussa niin löydän myös aikani blogille. En niin usein kuin ennen, mutta kuitenkin viikoittain.

Sisältö tulee pysymään samanlaisena kuin ennenkin eli arkea, välillä juhlaa, urheilua, ruokaa, valokuvausta ja käsitöitä. Lasten osuutta edelleen punnitsen ja mietin. He tulevat olemaan mukana sitten sen verran kuin meistä Ossin kanssa vanhempina tuntuu hyvälle. Käsitellen-blogi poistuu kokonaan ja ”vanha” Toinen ikkuna-blogi jääköön lähipiirille muistoksi ja luettavaksi. Sinne en näillä näkymin kuitenkaan enää kirjoita mitään, mutta taatusti palaan itsekin kirjoituksia vielä monta kertaa lukemaan.

Vielä kerran tervetuloa mukaan! 🙂

Ninnu

Vastaa